Grand Theft Auto: Vice City

Grand Theft Auto: Vice City voor iPhone

Grand Theft Auto: Vice City voor iPhone en iPad

Tien jaar na de eerste release keert Grand Theft Auto terug naar Vice City. De populaire game is beschikbaar voor iOS zodat je overal Grand Theft Auto: Vice City speelt. Saaie ritjes in de bus of trein zijn vanaf nu verleden tijd.GTA-fans...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede muziek
  • Mooie graphics
  • Leuke muziek

TEGEN

  • Grote download
  • Onhandige besturing

Uitmuntend
8

Tien jaar na de eerste release keert Grand Theft Auto terug naar Vice City. De populaire game is beschikbaar voor iOS zodat je overal Grand Theft Auto: Vice City speelt. Saaie ritjes in de bus of trein zijn vanaf nu verleden tijd.

GTA-fans herkennen deze game gelijk: een update van het tien jaar oude Grand Theft Auto: Vice City. De graphics zijn vernieuwd, zodat je nu nog beter zicht hebt op de Hawaii-shirts, slechte kapsels en auto's uit de jaren '80. Tijdens het spelen luister je naar typische eighties-muziek met de keuze uit verschillende radiostations. In deze details schuilt ook meteen de kracht van Grand Theft Auto: Vice City. Door de felle kleuren, neonverlichting en Art Deco stijl waan je je in het Miami van Scarface.

Net als in eerdere versies van dit populaire spel ben je in Grand Theft Auto: Vice City een crimineel die hogerop wil komen in de onderwereld van Vice City. In deze versie volg je het verhaal van Tommy Vercetti, een maffioso die net is vrijgelaten uit de gevangenis van Liberty City. Tommy verhuist naar Vice City om opdrachten uit te voeren voor een andere maffia-familie. Voordat dat lukt wordt Tommy beroofd en vanaf dat moment moet je op missie om de gestolen goederen terug te krijgen. De opdrachten die je in Grand Theft Auto: Vice City uitvoert eindigen vrijwel allemaal in een hoop lijken om je heen.

Grand Theft Auto: Vice City is een must have voor GTA-fanaten. De spannende missies en de mooie graphics en soundtrack zorgen ervoor dat je uren blijft spelen. Let op: het spel is 1 GB groot.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Grand Theft Auto: Vice City

Download

Grand Theft Auto: Vice City 1.7

Beoordelingen about Grand Theft Auto: Vice City

Promotie×